Ajankohtaista

Uutta!

Hoitolan tarjonta täydentyy uusilla palveluilla! Nyt saat meiltä myös ihokarvojen poiston lämpövahalla! Karvojen poisto lämpövahalla on nopea ja kivuton toimenpide. Se on toisinaan parempi vaihtoehto kuin sokerointi, esimerkiksi silloin, jos karva on todella hauras. Säännöllinen karvojen poisto vahauksella heikentää karvatuppea, jolloin karva muuttuu hennommaksi ja saattaa johtaa pysyvään karvattomuuteen. Palvelut ja hinnasto -välilehdeltä löydät kaikkiJatka lukemista ”Uutta!”

Mitä pukinkonttiin?

Tuskailetko lahjavalintojen kanssa? Kauneussalonki Eleganten lahjakortti on henkilökohtainen ja hemmotteleva lahja jokaiselle, joka kaipaa hieman ylellisyyttä ja hetken omaa rauhaa kiireisen arjen keskellä. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen. Osta lahjakortti tästä tai tule käymään paikan päällä! Lämpimin jouluterveisin, Jaana Taipale, SKY-kosmetologisi

Eleganten syyslomatarjoukset

Syyslomaviikolla 19-23.10 varattuihin kasvohoitoihin ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu TAI jalkahemmottelu ( kuorinta ja hieronta ) veloituksetta. Jalkahoitoihin ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu veloituksetta. Ripsien kestotaivutuksen yhteydessä kulmien värjäys ja muotoilu veloituksetta. Hoitola on avoinna sopimuksen mukaan. Varaa aika hemmotteluihin varaa.timma.fi/elegante tai 045 7832 6066. Lämpimästi tervetuloa, SKY-kosmetologi Jaana Taipale Lahdenkatu 1415140 LahtiJatka lukemista ”Eleganten syyslomatarjoukset”

%d bloggaajaa tykkää tästä: