Ajankohtaista

Eleganten syyslomatarjoukset

Syyslomaviikolla 19-23.10 varattuihin kasvohoitoihin ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu TAI jalkahemmottelu ( kuorinta ja hieronta ) veloituksetta. Jalkahoitoihin ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu veloituksetta. Ripsien kestotaivutuksen yhteydessä kulmien värjäys ja muotoilu veloituksetta. Hoitola on avoinna sopimuksen mukaan. Varaa aika hemmotteluihin varaa.timma.fi/elegante tai 045 7832 6066. Lämpimästi tervetuloa, SKY-kosmetologi Jaana Taipale Lahdenkatu 1415140 LahtiJatka lukemista ”Eleganten syyslomatarjoukset”

Eleganten syyskuun tarjoukset!

Syksy saapuu kovaa vauhtia ja sen huomaa jo ihommekin. Syksyn viima alkaa koettelemaan ihoamme, ja se tekee ihostamme karhean ja elottoman näköisen. Syksyn tullen ihonhoidossa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota  ihon kuorintaan ja kosteuttamiseen. Syksy on hyvää aikaa kasvojen sarjahoidoille💛Syyskuun tarjoukset🍁🍂  Ultraääni kasvohoito 83€   90 min. Puhdistaa ihoa syvältä saaden epäpuhtaudet, lian ja talin poistumaan huokosista, uudistaaJatka lukemista ”Eleganten syyskuun tarjoukset!”

Hoitolan avajaiset 8.7.2020!

Hei! Minulla on ilo ja kunnia ilmoittaa, että Kauneussalonki Elegante avautuu keskiviikkona 8.7 klo 9! Avajaistarjouksena 8.7-31.7 välisenä aikana kasvohoidon tai jalkahoidon yhteydessä ripsien ja kulmien värjäys veloituksetta! Varaa aikasi Timman kautta https://varaa.timma.fi/elegante tai puhelimitse soittamalla 045 78 3260 66. Lämpimästi tervetuloa!

%d bloggaajaa tykkää tästä: